Kto sú patentoví zástupcovia. Rastie záujem o ochranu priemyselných práv na Slovensku.
Zákon č. 237/1991 Zb. zo 17.5.1991 uzákoňuje činnosť patentových zástupcov a zriaďuje Komoru patentových zástupcov SR. Je špeciálny živnostenský zákon v odbore priemyselného vlastníctva, upravuje postavenie, práva a povinnosti patentových zástupcov vo veciach patentov, úžitkových a priemyselných vzorov, ochranných známok, označenia pôvodu tovaru.