Smlouva mezi Českou republikou a Slovenskou republikou o sociálním zabezpečení.
Všeobecné ustanovenia. Používanie právnych predpisov. Zvláštne ustanovenia. Dôchodkové zabezpečenie. Nemocenské poistenie. Štátne sociálne dávky. Dávky a služby sociálnej starostlivosti. Spoločné ustanovenia. Zvláštna úprava pre príslušníkov ozbrojených síl a zborov. Prechodné a záverečné ustanovenia. Výklad jednotlivých ustanovení. Text zmluvy jednotlivých ustanovení.