Sociální pomoc v Bavorsku. - Průša, Ladislav
Terénnu a ústavnú sociálnu starostlivosť poskytujú len neštátne organizácie. Vybrané otázky sociálnej politiky. Sociálne zákonodarstvo a poňatie sociálnej pomoci. Súčasné hranice životného minima. Chránené dielne pre zdravotne postihnutých, úhrada za starostlivosť o zdravotne postihnuté deti v zariadeniach, ústavná starostlivosť o starých a zdravotne postihnutých občanov. Stanovenie nákladov ústavnej starostlivosti a prídavky na deti.