K nové koncepci státní sociální podpory. Potřebujeme vytvořit efektivní systém. - Kudlová, M.
Štátna sociálna podpora ako súčasť nového sociálneho zabezpečenia, ktoré zahŕňa tri systémy: sociálne poistenie, štátnu podporu a sociálnu pomoc. Všeobecné poňatie sociálnej služby a nevyhnutnosť zmeny. Požiadavky na nový systém. Východiská a určujúce činitele pre voľbu inštitucionálneho riešenia výplaty štátnych dávok. Predpokladaný rozsah činnosti sociálnych úradov.