Dramatický zvrat v pojištění průmyslových rizik. - Bočinský, V.
Vrchol celosvetovej krízy poistenia priemyselných rizík na počiatku 90. rokov. Tvrdá reakcia zaisťovacích spoločností. Dopad na situáciu u nás. Nečakaný fenomén: nedostatočná poistno-technická kapacita. Renezancia súpoistenia. Kľúčová otázka rentability tohto druhu poistenia. Problematická úloha maklérov.