GrECo International, spol. s r.o. - nezávislý sprostredkovateľ.
Poisťovacie inštitúcie zaoberajúce sa sprostredkovateľskou činnosťou na území SR - Jauch a Hübener a GrECo International, s r.o. História činnosti GrECo International, ponúkané služby, rozsah služieb. Výška sprostredkovateľskej provízie. Pravidlá "hry" sprostredkovateľskej činnosti.