Máme již pojišťovací trh? Aneb ohlédnutí za uplynulým rokem 1992. - Menčík, L.
Fungovanie českého poisťovacieho trhu v r. 1992. Množstvo a úroveň služieb ponúkaných občanom, podnikom, podnikateľom a ich sprostredkovateľom. Zvýšenie počtu registrovaných poisťovní. Príklad spracovania konkurenčných ponúk poistenia pre dvoch klientov. Kalkulácia sadzieb. Porovnanie výsledkov.