Poistný obzor pod správou Česko-Slovenskej asociácie poisťovní. - Chovan, Pavel
Poistný trh v Českej a Slovenskej republike. Rast podielu nových poisťovní na trhu ČR a SR od roku 1991. 70 rokov pôsobenia časopisu Pojistný obzor. Dôsledky ustanovenia Česko-Slovenskej asociácie poisťovní a dopad na samotný časopis Pojistný obzor.