Představuje se Živnostenská pojišťovna, a.s.
Vznik Živnostenskej poisťovne, a.s. s hlavným sídlom v Pardubiciach a obsah jej činnosti - priemyselné a podnikateľské riziká. Kompletná poisťovacia služba v majetkovom a zodpovednostnom poistení. Poradenská činnosť pre všetkých obchodných partnerov. Finančné a investičné aktivity zakladateľov poisťovne.