Pojistné na sociální zabezpečení a příspěvek na státní politiku zaměstnanosti. - Přib, Jan
Výklad k zákonu ČNR z 20.11.1992 o poistnom na sociálne zabezpečenie a príspevku na štátnu politiku zamestnanosti. Poistné zamestnancov. Poistné zamestnávateľov. Poistné osôb samostatne zárobkovo činných. Poistné osôb vykonávajúcich zamestnanie v cudzine. Sankčné ustanovenia. Zvláštne ustanovenia pre príslušníkov ozbrojených síl a zborov.