Čtyři nohy stolu: k diverzifikaci zdrojů financování vysokého školství. - Winkler, J.
Analýza štyroch zdrojov financovania vysokej školy. Najdôležitejší zdroj je štát, aj keď mechanizmus financovania sa môže líšiť. Druhý zdroj je výrobný sektor, včítane obchodu a služieb. Tretí zdroj predstavujú študenti a rodičia. Štvrtý - doplnkový zdroj je oblasť, ktorú možno označiť výrazom "ktokoľvek".