Privatizácia štátnych poľnohospodárskych podnikov a jej osobitosti. - Hasoň, E.
Informácia o Zásadách postupu privatizácie štátnych poľnohospodárskych podnikov a úlohách Slovenského pozemkového fondu (SPF) v procese ich privatizácie, ako ich schválila vláda SR 17.11.1992. Súvislosť so všeobecnými predpismi, regulujúcimi priebeh privatizácie. Problematika privatizačných projektov a reštitučných nárokov.