Situácia a výhľad ponuky a použitie obilia na Slovensku. 2. - Sirotský, Ľubomír
Dokončenie prognózy produkcie a predaja obilnín na rok 1993. Tu sa analyzuje ovos, kukurica na zrno a doplnkové obilniny. Štatistické údaje o vývoji situácie od roku 1989. Ako ovplyvňuje na Slovensku štát obchod s obilninami.