Vliv cenové liberalizace na rentabilitu pěstování lnu. - Živělová, I.
Štatistické údaje o vývoji vybraných ukazovateľov pestovania ľanu v ČR a charakteristiky ich variability. Vývoj zisku a rentability. Odhad podielu jednotlivých činiteľov na celkovej zmene zisku. Index vývoja vybraných položiek materiálnych nákladov.