Podstata a význam podnikateľskej etiky. - Luknič, Arnold Steve
Etické problémy, ktoré sa vynárajú v súvislosti s podnikavým myslením. Definícia a charakteristika podnikateľskej etiky a spoločenská zodpovednosť v podnikateľskej etike. Rozdelenie podnikateľskej etiky podľa predmetu skúmania. Otázky, predchádzajúce etickému rozhodovaniu.