Reštrukturalizácia a ekonomické postavenie pošty od r. 1993 a jej rozvojové zámery do r. 2000.
Inovácia strategických zámerov slovenskej pošty do r. 2000, vytýčenie základných rozvojových cieľov v r. 1993. Súčasný stav slovenskej pošty. Reštrukturalizácia. Tarifná politika a ekonomické postavenie. Predpokladaný rast poštových výkonov do r. 2000. Rozvojové zámery.