Tvorba cien a manažérske plánové rozhodnutia. 1. - Pilková, Anna
Určovanie cien výrobkov a služieb firmy ako jedno zo závažných plánových rozhodnutí. Základné prístupy k tvorbe cien: 1. Prístupy založené na rešpektovaní hodnotového systému zákazníka a konkurenčného prostredia. 2. Nákladový prístup k tvorbe cien. Podrobný opis metód založených na úplných nákladoch.