Ako ďalej v podnikateľskom poradenstve?
Hodnotenie ročnej činnosti regionálnych podnikateľsko-poradenských stredísk pôsobiacich pri okresných úradoch na Slovensku. (Baník, P., tajomník regionálnych stredísk). Podnikateľský plán, marketingový prieskum, napojenie na zahraničné fondy (PHARE) - hlavná náplň stredísk (A. Gutraiová, Asociácia poradensko-podnikateľských stredísk B. Bystrica). Zoznam stredísk pôsobiacich v SR zostavený v tabuľke.