Kompatibilita a kvalita.
Informácia o výrobnom programe firmy Compaq. História firmy a základné princípy jej politiky. Ide o výrobcu osobných počítačov a tlačiarní. Prehľad najdôležitejších výrobkov a plány do budúcnosti.