Kam spěješ územní plánování? - Říha, M.
Úvaha vrchného riaditeľa sekcie územného plánovania MŽP ČR nad skúsenosťami s doterajším začlenením územného plánovania do rezortu MŽP ČR. Krátky súhrn kladov a záporov optimálneho a možného zariadenia disciplíny územného plánovania do iného rezortu.