Poděbrady - projekty a technická pomoc pro rozvoj města. - Smetana, T.
Stručné informácie o analýze funkčného využitia územia. Prvky a princípy pre navrhovaný rozvoj územia. Prvky regulačných zásad pre rozvoj územia sídla. Popis prvého konceptu princípu rozvoja územia.