Riadenie inovácií v potravinárstve. - Slávik, Štefan, 1955-
Štyri typy inovácií z vecného hľadiska: výrobkové, procesné (technologické), riadiace a inovácie ľudského činiteľa. Rozdelenie inovačného procesu na 3 základné časti: tvorba invencie, tvorba inovácie a difúzia inovácie. Každá časť má niekoľko fáz. Všetkými fázami prechádza inovačný proces len pri veľkých kvalitatívnych inovačných zmenách. Inovácie v potravinárstve. Marketing.