Nová funkce: depozitář. Kolektivní investování. - Pokorný, J.
Depozitár investičnej spoločnosti a investičného fondu ako povinný dohľad nad činnosťou investičnej spoločnosti alebo investičného fondu. Depozitár kontroluje, či hodnota cenných papierov, nehnuteľností a hnuteľných vecí fondu bola vypočítaná podľa ustanovení zákona. Komentár k príslušným právnym úpravám, z ktorých vyplýva funkcia depozitára.