Nowy lad w zbiorowych stosunkach pracy po dwóch latach?
Diskusia 6 odborníkov. Pakt o štátnom podniku. Zákon o odborovej organizácii. Otázka rovnosti strán. O potrebe vypracovať rokovacie metódy na riešenie základných spoločensko-hospodárskych pomerov. Trojstranné rokovania, čiže kolektívne zmluvy na rozličných úrovniach. Problém súkromného sektora, ktorý čaká na riešenie.