Vyhláška č. 32 Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR z 1. februára 1993.
Plné znenie Vyhlášky č. 32 Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR z 1.2.1993, ktorou sa vykonáva zákonné opatrenie Predsedníctva FZ ČSFR č. 206/1990 Zb. o štátnom vyrovnávacom príspevku v znení neskorších predpisov.