Obchodní dům Beck: každý si plánuje svou pracovní dobu. - Dvořáková, Zuzana
Prieskum požiadaviek na pracovnú dobu medzi zamestnancami obchodného domu v Mníchove. Výsledky prieskumu zameraného na individualizáciu pravidiel organizácie pracovnej doby pre pracovníka alebo podnik. Spôsob fungovania modelu individuálnej pracovnej doby. Vhodnosť flexibilného modelu pracovnej doby aj pre menšie firmy.