Kolik nezaměstnaných budeme mít v roce 1993? - Moulis, J.
Vývoj trhu práce v ČR v r. 1992. Nesúlad medzi klesajúcim celkovým výkonom hospodárstva ČR a počtom nezamestnaných osôb. Očakávané výsledky štruktúrnej politiky v r. 1993. Výsledky doterajších opatrení v oblasti znižovania nezamestnanosti. Hodnotenie štatistických údajov o zamestnanosti.