Nezaměstnanost: Trápí víc starý kontinent. Srovnání se světem - ČR má jednu z nejnižších nezaměstnaností v Evropě. - Kořen, J.
Miera nezamestnanosti v trhovej ekonomike. Pôsobenie Medzinárodného menového fondu a Svetovej banky na odstraňovanie nezamestnanosti nie je úspešné. Porovnanie miery nezamestnanosti v jednotlivých krajinách - Nemecko, V. Británia, Francúzsko, Taliansko, USA.