Pracovné preškolovanie, výcvik, poradenstvo pri zamestnaní a ako ďalej? - Kostolanský, R.
Tri stratégie zamestnanosti: Vytváranie pracovných príležitostí, dotácia miezd, zabezpečovanie rôznych doplnkových, kvalifikačných a rekvalifikačných kurzov. Výsledky rekvalifikácií a úlohy, ktoré treba v tejto oblasti riešiť. Zriadenie špecializovanej organizácie - agentúry pre školenie a výcvik. Spoločné rysy západných skúseností.