Kupujeme a prodáváme nemovitosti. O cenách staveb, pozemků, trvalých porostů a úhradách za zřízení práva osobního užívání. - Kokoška, J.
Uplatňovanie štyroch základných cenových úrovní - štátom regulovaná, trhová, špeciálna a rehabilitačná. Ceny nehnuteľností podľa zákona č. 526/1990 Zb. a vyhl. č. 580/1990 Zb. Oceňovanie nehnuteľností. Oceňovanie pozemkov, porastov, vodných plôch. Oceňovanie stavieb, životnosť stavieb. Majetkoprávne vzťahy. Výpis z evidencie nehnuteľností z katastrálneho úradu. Zákon č. 264/1992 a 265/1992 Zb. o vlastníckych právach.