Stanovení administrativní ceny. Vyhláška č. 393/1991 Sb. ministerstva financí ČR ve znění vyhlášek 110/1992 Sb., a 611/1992 Sb.
Plné znenie vyhlášok o stanovovaní administratívnych cien obytných domov, bytov, stavieb, pozemkov v ČR. V SR sa používa obdobná vyhláška č. 465/1991 Zb. v znení vyhlášky č. 608/1992 Zb. V niektorých prípadoch, ako napr. u cien bytov, pozemkov a priemyselných stavieb, sa vyhlášky ČR a SR odlišujú.