Restrukturyzacja przemyslu w warunkach urynkowienia polskiej gospodarki. Mikrorestrukturyzacja. - Pelka, B.
Predmetová a podmetová štrukturalizácia podnikov a ich strategický program. Faktory majúce vplyv na predmetovú štrukturalizáciu. Podmetová reštrukturalizácia je realizácia čiastkových oblastí technológie a techniky na trhu a ekonomiky. Reštrukturalizácia v oblasti ekonomiky a riadenia. Reštrukturalizácia v oblasti právno-organizačnej. Privatizácia v Japonsku a V. Británii.