Československé zemědělské družstevnictví má na co navazovat. - Brčák, J.
Ďalší rozvoj československého poľnohospodárstva vyžaduje vymedziť vlastnícke vzťahy, privatizovať štátne podniky a transformovať poľnohospodárske družstvá. Vznik, vývoj a súčasnosť poľnohospodárskeho družstevníctva v ČSFR.