Horšie meno už nemôžeme mať. Minister J. Tóth odpovedá na otázky účastníkov medzinárodnej konferencie. - Tóth, J.
Odpovede ministra financií SR na medzinárodnej konferencii "Súkromné investície v samostatnom Slovensku" (február 1993) v Bratislave k otázkam colnej únie ČS a SR a oddelenia meny, obmedzení zahraničného obchodu, obchodu misie MMF zo Slovenska a jej ďalších krokoch pri získavaní oficiálnych údajov o slovenskom hospodárstve, odpisovej politike a devalvácii slovenskej koruny.