Ke státním rozpočtům a záměrům finanční politiky na rok 1993. - Kočárník, I.
Rozpočet Českej republiky po prvý krát rozpočtom samostatného štátu. Výsledky roku 1992 v skratke. Základné črty rozpočtu na rok 1993, jeho príjmy a výdaje. Rozpočty obcí.