Komentár k zákonu NR SR č. 10/1993 Zb. o fonde zamestnanosti.
Zmena spôsobu financovania štátnej politiky zamestnanosti na systém založený na princípe fondového hospodárenia. Orgány fondu, platenie príspevku, výška príspevku, vymeriavací základ, platitelia, platenie a splatnosť príspevku. Kontrola platenia, vymáhanie a vrátenie príspevku a sankcie.