O jedinom gorodskom bjudžete. - Istomina, V.V
Rozpočet mesta Jaroslavľ a rozpočty mestských obvodov. Nevýhody rozpočtovej decentralizácie v podmienkach veľkého priemyselného mesta. Tvorba jednotného rozpočtu mesta. Prostriedky pre financovanie celomestských programov. Deficit rozpočtu mesta.