Daň z přidané hodnoty. Očekávané a neočekávané účinky. - Zahradník, Petr
Dopad dane z pridanej hodnoty (DPH) na úroveň cien a na zahraničný obchod. Prehľad krajín využívajúcich DPH v r. 1960-1992. Výsledky štúdie Medzinárodného menového fondu z r. 1992 o účinkoch zavedenia DPH. Analytický pohľad a empirický dôkaz pri hodnotení pôsobenia DPH.