Některé otevřené otázky reformy přímého zdanění a zavedení státních pojistných fondů. - Horčicová, M.
Zmena systému priameho zdaňovania. Riešenie otázky štátnych poistných (parafiškálnych) fondov - fond sociálneho poistenia, fond zdravotného poistenia a fond zamestnanosti, ktoré do značnej miery podmieňuje vymedzenie daňového základu a sadzieb dôchodkových daní.