Modyfikacja SAD. 1.
Dňom 1. januára 1993 nadobudlo účinnosť nariadenie predsedu Hlavného úradu ciel v Poľsku, ktorým boli zavedené významné zmeny zásad uplatňovania Jednotného administratívneho dokumentu (SAD), čiže návrhu na začatie colného pokračovania, čím prestalo platiť nariadenie z roku 1992. Znenie nového nariadenia s určitými vysvetlivkami. Ďalej sa uvádzajú vzory formulárov SAD a SAD-špecifikácia.