Finansirovanie zatrat na vosproizvodstvo osnovnych fondov. - Zelenkova, N.M
Zníženie investícií ako nesprávne riešenie rozpočtového deficitu. Financovanie investícií a banky. Zahraničné skúsenosti financovania investícií obchodnými bankami. Potreba veľkých regionálnych obchodných bánk. Zdroje financovania - mimorozpočtový investičný fond Ruska. Daňová politika ako možný nástroj regulovania investícií v Rusku.