Aktuální úrokové sazby. Přehled služeb vybraných šestnácti českých a slovenských peněžních ústavů.
Prehľad úrokových sadzieb vo vybraných peňažných ústavoch ČR a SR. Informácie o základných službách niektorých bánk. Úrokové sadzby vyjadrené v perc. s platnosťou k začiatku marca 1993.