Crédit Agricole a její participace na rozvoji francouzského zemědělství. - Vybíhal, Václav
Význam a postavenie banky Crédit Agricole vo finančnom odvetví. Činnosť regionálnej pobočky Crédit Agricole du Morbihan. Formy umiesťovania bankového kapitálu - dotácie na zariadenie farmy pre mladých poľnohospodárov, subvencie a typy pôžičiek.