Půjčovat podnikatelům nese riziko. - Tesař, Jiří
Rozhovor s generálnym riaditeľom Investičnej banky v ČR. Postavenie Investičnej banky vo vznikajúcom konkurenčnom bankovom trhu. Štruktúra poskytovaných úverov. Očakávaný vplyv bankrotov, konkurzov a vyrovnaní. Dôsledky rozdelenia bývalej ČSFR prejavujúce sa v činnosti Investičnej banky. Charakteristika spolupráce so slovenskou Investičnou a rozvojovou bankou.