Reálný devizový kurs, zákon jediné ceny a teorie parity kupní síly. - Holman, R.
Dlhodobé príčiny odchýlok devízových kurzov od parity kúpnej sily. Dlhodobá teória reálneho devízového kurzu. Zákon jedinej ceny a model čiastočnej rovnováhy, teória parity kúpnej sily. Demonštrácia pôsobenia zákona jedinej ceny a určenia nominálneho devízového kurzu na modeli všeobecnej rovnováhy.