Pražská burza cenných papírů začala fungovat. Zatím jen technické obchodování. - Franc, J.
Rozhovor s generálnym tajomníkom Pražskej burzy cenných papierov. Organizovanie obchodov na sekundárnom trhu a burzové obchody. Garantovanie bonity cenného papiera. Určovanie trhovej ceny ponúkaného cenného papiera. Preverovanie akcií z kupónovej privatizácie. Spolupráca Pražskej burzy so zahraničnými burzami.