Umístění akcií na mimoburzovní kapitálový trh. - Pavlát, Vladislav
Dôvody pre vstup akciových spoločností na mimoburzový kapitálový trh. Dva spôsoby umiestnenia nových akcií na mimoburzový trh: neverejný predaj nových akcií a verejná ponuka predaja akcií. Verejná ponuka nových akcií za fixnú cenu. Verejná súťaž a dražba ako verejný predaj na vopred určenom mieste.