Zákon o cenných papírech: v jakém znění vlastně platí? - Štenglová, I.
Zákon ČNR o cenných papieroch, platný od 1.1.1993. Recepčný zákon o recepcii federálnych predpisov do právneho poriadku Českej republiky. Komentár k možnosti dvojakého výkladu recepčného zákona a príslušná právna neistota.