1992: Další hořký kalich pro střední a východní Evropu. Vyhlížení bodu zvratu. - Drahotský, D.
Hospodárske reformy v strednej a východnej Európe a hospodárska recesia v západnej Európe a v USA. Terajší stav hospodárstva v krajinách strednej a východnej Európy a v bývalom ZSSR. Všeobecný vzrast nezamestnanosti a vysoká inflácia. Zahraničný obchod a investície.