Európai országok összehasonlító elemzése. - Hámory, B.
Využitie zhlukovej analýzy s viacerými premennými pre porovnanie 22 európskych krajín. Ukazovatele využité pre analýzu (hrubý národný produkt, prostriedky na školstvo, nezamestnanosť a i.). Nepriaznivé hodnoty dosiahnuté v bývalých socialistických štátoch. Hodnotenie poľnohospodárskej a potravinárskej produkcie. Štruktúra zdrojov spoločenského produktu.